Werkplan Regio Haaglanden, Leiden

Published: 01 December 2021

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Haaglanden, Leiden voor het jaar 2022. Het complete werkplan van 2022 vind je hier.

Activiteiten in 2022

Regio Haaglanden heeft traditiegetrouw een inlooplunch in het COC Café in Den Haag. Een reguliere lunchbijeenkomst met een laagdrempelige manier van aanmelden. Daarnaast organiseren ze een zomer-barbecue die hopelijk ook in 2022 weer kan plaatsvinden in de tuin van het Stadsklooster. Ook wil de regio in 2022 kijken of er een groepsactiviteit kan worden georganiseerd. De invulling daarvan moet nog nader worden bepaald.

Naamsbekendheid en zichtbaarheid

De regio werkt in 2022 verder aan het onderhouden van contacten met drie regioziekenhuizen, GGD Haaglanden en andere organisaties die zich bezig houden met de zorg voor mensen met hiv. Dit doet de regio door onder andere deel te nemen aan Gezonde Seks netwerkoverleg, op bezoek te gaan bij de hiv-behandelcentra en een actieve bijdrage te leveren aan regionale patiëntendagen.

Wil jij je inzetten als vrijwilliger voor regio Haaglanden, Leiden of heb je vragen over leven met hiv? Neem dan contact op met het Servicepunt. Het Servicepunt is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

This information is useful