Regio’s

Door het hele land heen zijn in verschillende regio's vrijwilligers actief voor mensen die leven met hiv en hun betrokkenen. Zij organiseren activiteiten, bieden mensen met hiv ondersteuning en zijn een samenwerkingspartner voor andere organisaties.

Published: 09 January 2024

Een nieuw jaar is aangebroken: ook in 2024 organiseert Regio Brabant volop activiteiten. Zet deze data alvast in je agenda!

Read more ... >

Published: 20 August 2023

Kom je ook naar de zomerbarbecue van Stichting Mara in het Kralingse Bos?!  Het kost maar €5. Aanmelden kan tot uiterlijhk 16 augustus.

Read more ... >

Published: 08 August 2023

Poz&Proud organiseert dit voorjaar in Amsterdam een nieuwe reeks Positive Yoga! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de lente in te gaan. 

Read more ... >

Published: 08 August 2023

Poz&Proud organiseert ook dit najaar weer Positive Yoga! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de herfst in te gaan. 

Read more ... >

Published: 10 July 2023

Regio Limburg heeft in 2022 alles behalve stilgezeten. In december werd afscheid genomen van Land van Gulick in Sittard, een geliefd en prettig pand waar een flink aantal jaren bijeenkomsten werden gehouden. In maart 2023 werd een nieuwe mooie locatie gevonden in Geleen. Lees het jaarverslag van regiocoördinator Roger.

Read more ... >

Published: 10 July 2023

Regio Brabant organiseert in 2022 verschillende activiteiten, waaronder caféavonden, een zomerbbq en een kerstbingo. De groep vindt een nieuw onderkomen in Pand54 in Eindhoven. Lees meer in het jaarverslag van regiocoördinator Richard.

Read more ... >

Published: 10 July 2023

Regio Haaglanden organiseerde in 2022 elke twee weken een lunch op woensdag. Lees hierover en over meer zaken in het jaarverslag 2022 dat regiocoördinator Henk-Jan schreef.

Read more ... >

Published: 10 July 2023

Regio Oost-Nederland heeft in 2022 drie zgn. 'Dagjes' georganiseerd. Lees hierover in het jaarverslag dat regiocoördinator Jorgos schreef. Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds welkom. 

Read more ... >

Published: 04 July 2023

Vrijwilliger Bram van de Hiv Vereniging Regio Oost doet verslag van het Dagje Nijmegen dat op een snikhete junidag plaatsvond. Stigma is het thema dat besproken wordt: 'Ineens staken vrienden een hand naar voren ter begroeting, om maar niet te dichtbij te hoeven komen.'

Read more ... >

Published: 23 January 2023

Op zaterdag 10 december 2022 werd er door de Hiv Vereniging regio Oost-Nederland een dag georganiseerd in Arnhem met deze keer als thema n=n  (niet meetbaar = niet overdraagbaar).

Read more ... >

Published: 23 January 2023

De Hiv Vereniging zoekt vrijwilligers voor de Woensdagmiddaglunch. Deze lunch is een activiteit van regio Amsterdam van Hiv Vereniging  en vindt plaats op de Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam. We zoeken een kok en medewerkers die helpen met de voorbereidingen en het opruimen.

Read more ... >

Published: 15 November 2022

Donderdag 27 oktober organiseerde de regio Brabant-groep een gezellige, spannende avond: Glow In The Dark Minigolf op een leuke locatie in Eindhoven. Kelly bleek de enige vrouw te zijn tussen zeventien mannen. Maar daardoor liet ze zich niet uit het veld slaan. Na de nodige inspanning werd er lekker gegeten en gepraat met elkaar. Kelly hoopt dat een volgende keer meer vrouwen meedoen. Lees haar verslag.

Read more ... >

Published: 09 November 2022

We gaan beginnen! Vanaf 9 november is er weer de wekelijkse woensdagmiddaglunch voor mensen met hiv en hun naasten. We beginnen met een wat simpele lunch maar breiden afhankelijk van het succes het assortiment uit. 

Read more ... >

Published: 21 June 2022

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2021 van de regio Haaglanden. Het volledige jaarverslag van 2021 vind je hier.

Read more ... >

Published: 21 June 2022

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2021 van de regio Oost-Nederland. Het volledige jaarverslag van 2021 vind je hier.

Read more ... >