Positive Yoga in 2024

Positive Yoga is van start gegaan! Onze vertrouwde yogadocent Wim Liefting helpt je om in tien lessen energiek en ontspannen de lente in te gaan. Er zijn nog een paar plekken over en aansluiten is nog mogelijk vanaf 12 februari. Geef je nu nog op bij het servicepunt. 

De reeks van tien lessen wordt gegeven op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur in de algemene ruimte van de Hiv Vereniging, Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam. De kosten zijn € 65,- voor de hele reeks. Als je lid bent van de Hiv Vereniging krijg je ook nog eens twee tientjes korting, dus je betaalt maar € 45,- voor tien lessen! 

De data

5 februari
12 februari
19 februari
26 februari
4 maart
11 maart
18 maart
25 maart 
8 april
15 april 


Kundalini yoga

Kundalini yoga is een dynamische vorm van yoga, waarbij je niet lang dezelfde houding hoeft vast te houden. Het is een yoga met bewegingen om energie op te wekken, en met ademhalingsoefeningen, mantra's en meditatie. In de les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. De reeks lessen is toegankelijk voor elk niveau, dus ook als je nog nooit eerder yoga hebt gedaan. 

Het is wel belangrijk om een stevig kussentje mee te nemen waar je comfortabel op kan zitten en een dekentje om je warm te houden tijdens de savassana (de rustmomenten).

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar het Servicepunt van de Hiv Vereniging, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het Servicepunt is ook telefonisch bereikbaar op 020 - 689 25 77 (op ma, di en do van 14:00 tot 22:00 uur). Je kan ook appen via 06 45 00 42 19. Geef de volgende informatie door:

- Voornaam en achternaam
- Adres
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Ben je lid van de Hiv Vereniging?
- Heb je eerder aan Positive Yoga meegedaan?

 
Het Servicepunt zal je vervolgens een betaallink sturen waarmee je op een makkelijke en veilige manier de inschrijfkosten kunt betalen en jouw inschrijving kunt bevestigen. Alle informatie zal je via e-mail nog een keer ontvangen. 

Nog geen lid van de Hiv Vereniging? Dit is een goed moment om dat te worden.

 

 

 

This information is useful