Dagje Zwolle

Published: 15 November 2018

Op 3 november was het tijd voor het tweede Dagje in de regio Oost-Nederland. Dit keer was Zwolle als locatie gekozen en gezien de opkomst van 25 mensen was dat een mooie plek.

Het Dagje Zwolle vond plaats in een gezellig zalencentrum, net buiten het centrum van de stad. De combinatie van kerk, zaalverhuur, snackbar en café lijkt wellicht apart maar werkt prima. De ontvangst was hartelijk en al snel vulde de zaal zich zodat we om 14 uur van start gingen met een mooie groep mensen. Het thema van de middag was Medicatie en Bijwerkingen en dit werd uitgevoerd door een duo van het behandelteam Isala, dr. Jolanda Lammers (internist infectioloog) en Astrid van Hulzen (verpleegkundig specialist). De presentatie nam ons mee van het virus en de werking van het virus naar de ontwikkelingen in de medicatie en de bijwerkingen van de medicatie. Een interessante presentatie met volop ruimte voor vragen en opmerkingen. Na een korte pauze volgde het tweede deel van de middag met aandacht voor n=n, begeleid door Renee Finkenflügel van onze vereniging, en natuurlijk ruimte voor allerhande vragen.

Om 16.30 werd de middag afgesloten in de bar en kon er terug worden gekeken op een interessante middag in Zwolle.

Het volgende Dagje zal plaats gaan vinden in Enschede op 2 of 30 maart 2019. Het klinkt nog erg ver maar wij hebben al weer zin om het Dagje Enschede te organiseren. Wel zoeken we nog iemand uit Enschede die ons wil helpen. Meld je aan als je zin hebt om ons mee te helpen!

- Het kernteam van Oost-Nederland

This information is useful