Zomerbarbecue regio Brabant

Datum 27 June 2024

Vier met regio Brabant het begin van de zomer en meld je aan voor onze gezellige en lekkere BBQ in Eindhoven. Ben je (al) lid van de HIv Vereniging: dan betaal je maar de helft.

Zomerbarbecue

De barbecue van 2024 staat alweer voor de deur, op donderdag 27 juni. Hopelijk is het dan heerlijk BBQ-weer en kunnen we in de tuin van pand 54 in Eindhoven genieten van een gezellige BBQ.
Het team van de denktank Brabant poetst de BBQ vast op en de BBQ-schorten worden vast gestreken zodat we helemaal klaar zijn om voor jullie een heerlijke BBQ te kunnen verzorgen.

Alle informatie op een rijtje:

Wat: Barbecue hiv-café Brabant
Waar: Pand 54, Prins Hendrikstraat 54 te Eindhoven
Wanneer: Donderdag 27 juni 2024
Tijd: Inloop vanaf 19.00 uur, BBQ begint om 19.30 uur
Kosten: € 11,25 voor leden van de Hiv-Vereniging en € 22,50 voor niet-leden.
Aanmelden:via het Servicepunt van de Hiv Vereniging ( o.v.v. BBQ met datum ), zowel per e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) als telefonisch op 020-6892 577.
Het servicepunt is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 22.00 uur. Je kunt ook chatten via WhatsApp: +31 6 431 96 269.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 24 juni. Als je speciale dieetwensen hebt, verzoeken we je vriendelijk dit van tevoren aan ons door te geven.In de bevestigingsmail van het Servivepunt staat een telefoonnummer.

We kijken ernaar uit jullie te dan te zien,

Zomerse groet,

Richard, Andy, Kelly, Bas, Marc & Cees

Word lid 

Lid worden loont! Sluit je ook aan bij de Hiv Vereniging. Een stevige achterban versterkt onze positie. Zo kunnen we nog beter jouw belangen behartigen en ons blijvend inzetten voor de levenskwaliteit van mensen met hiv.
Én je krijgt korting op activiteiten zoals een zomerbarbecue.

This information is useful