Super leuk

Published: 01 May 2011

“Ik vond het weekendje weg super leuk, waarom ik het leuk vind is omdat je dan jezelf kan zijn in die situatie en dat je open kan zijn tegen anderen over jouw ervaringen.

Ik voel met altijd erg prettig met weekendjes weg of een weekje weg, omdat ik de jongerengroep altijd super gezellig vind Ik leer hierdoor nieuwe mansen kennen die hetzelfde zijn als ik, dus daardoor ben je dan al opener tegen elkaar omdat je al iets heel dieps weet over elkaar zonder het te vertellen. Ik vind het altijd leuk om met de jongeren groep ervaringen te delen over hoe zij het ervaren op school etc.

De workshops zijn ook altijd super leuk en zijn ook altijd heel leerzaam. Dus dat vind ik ook heel leuk en door de workshops en activiteiten leer je ook weer nieuwe jongeren kennen”.

Groetjes, Francis!

This information is useful