Een weekend Fort aan de Klop

Gepubliceerd: 04 februari 2013

dansworkshop smDit was de eerste keer dat ik mee ging naar een kamp. Ik vind het echt super leuk maar ondertussen ook super spannend. We hebben eerst kranten meppertje gedaan om elkaars namen te onthouden.

Op de 2de dag hebben we een dansworkshop moeten doen. In de avond hadden we voor elkaar cadeautjes gehaald en met een dobbelspel hebben we die gekregen.

Op de 2de avond kwamen er vrienden van een begeleider om voor ons te koken, voor 20 kinderen en 6 begeleiders. We hebben ook gespreken gehad over hoe je ermee omgaat, of hoe je het verteld aan vriendinnen/vrienden. Ik zou echt wel vaker met zulke weekendjes meewillen.

Ik vind het vooral fijn dat we zo open erover kunnen praten want thuis weten alleen me ouders het. Het was heel erg leerzaam voor mij en iedereen ging gewoon normaal met elkaar om. De kinderen daar luisteren allemaal naar je verhalen weten precies hoe jij je voelt.

Deze informatie is nuttig