Weekend voor The Young Ones 16+

Datum 14 mei 2022 tot en met 15 mei 2022

In het weekend van 14 en 15 november organiseert The Young Ones een weekend weg voor jongeren geboren met hiv en/of jongeren die ooit in een kindercentrum behandeld zijn, vanaf 16+. Het weekend vindt plaatst in Utrecht en een bezoek aan Share the Power is onderdeel van het programma. Het weekend is uitsluitend voor jongeren geboren met hiv en/of jongeren die ooit in een kindercentrum behandeld zijn en 16 jaar en ouder zijn.

Wat gaan we doen?

Het weekend vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 2022. Op zaterdag bezoeken we Share the Power, de communitydag voor mensen met hiv. Na het bezoeken van dit event voor mensen met hiv gaan we met zijn allen uiteten. Vervolgens kunnen degenen die willen blijven overnachten in Utrecht bij de Stayokay. De volgende ochtend, op zondag 15 mei, wordt er samen ontbeten en is er 's middags nog een leuke activiteit.

Wat zijn de kosten?

We vragen een vrijwillige bijdrage voor de Hiv Vereniging. Je mag zelf een bedrag bepalen en dit kan je overmaken op rekeningnummer IBAN: NL 31 INGB 0000276989 o.v.v. The Young Ones Weekend. Daarnaast moet je je ook aanmelden voor Share the Power, dit kan via de website. Het is belangrijk dat je dit doet, en ook aangeeft welke workshops je wilt volgen. Vol = vol. Het eten, overnachting en andere activiteiten zijn gratis.

Hoe meld ik mij aan? 

Je kan je aanmelden via ons Servicepunt. Stuur een mail naar servicepunt@hivvereniging.nl of bel naar 020 689 25 77 (bereikbaar op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur) met de volgende gegevens:

  • Naam; 
  • Telefoonnummer;
  • Ík kom alleen mee naar de Share the Power en het diner of ik blijf ook overnachten en ga mee met de activiteit op zondag;
  • Dieetwensen;
  • Contactpersoon voor noodgevallen (naam + tel);

Daarnaast moet je ook aanmelden voor Share the Power en aangeven welke workshops je wilt volgen. Dit kan hier.

Vergeet niet een handdoek, toiletspullen en je medicatie mee te nemen. Voor vragen kun je contact opnemen met het Servicepunt van de vereniging of je hiv-verpleegkundige. 

 

 

Deze informatie is nuttig