Weekend voor The Young Ones 16+

Datum 27 november 2021 tot en met 28 november 2021

In het weekend van 27 en 28 november organiseert The Young Ones een weekend weg voor jongeren geboren met hiv en/of jongeren die ooit in een kindercentrum behandeld zijn, vanaf 16+. Het weekend vindt plaatst in Utrecht en een bezoek aan de The Power of Love is onderdeel van het programma. Het weekend is uitsluitend voor jongeren geboren met hiv en/of jongeren die ooit in een kindercentrum behandeld zijn en 16 jaar en ouder zijn.

Wat gaan we doen?

Het weekend vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021. We verzamelen op zaterdag om 10.30 voor het Beatrix Theater voor The Power of Love. Na het bezoeken van dit event voor mensen met hiv gaan we met zijn allen uiteten. Vervolgens kunnen degenen die willen blijven overnachten in Utrecht bij de Stayokay. De volgende ochtend, op zondag 28 november, wordt er samen ontbeten en is er 's middags nog een leuke activiteit.

Wat zijn de kosten?

We vragen een vrijwillige bijdrage voor de Hiv Vereniging. Je mag zelf een bedrag bepalen en dit kan je overmaken op rekeningnummer IBAN: NL 31 INGB 0000276989 o.v.v. The Young Ones Weekend. Het weekend is inclusief toegangskaartje voor Power of Love, avondeten op zaterdag, overnachting en ontbijt.

Hoe meld ik mij aan?

Je kan je aanmelden via ons Servicepunt. Stuur een mail naar servicepunt@hivvereniging.nl of bel naar 020 689 25 77 (bereikbaar op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur) met de volgende gegevens:

• Naam;
  • Telefoonnummer;
  • Ík kom alleen mee naar de Power of Love en het diner of ik blijf ook overnachten en ga mee met de activiteit op zondag;
  • Dieetwensen;
  • Contactpersoon voor noodgevallen (naam + tel);

Vergeet niet een handdoek, toiletspullen en je medicatie mee te nemen. Voor vragen kun je contact opnemen met het Servicepunt van de vereniging of je hiv-verpleegkundige.