AIDS Candlelight Memorial in Rotterdam

Datum 19 mei 2019

Untenu Foundation organiseert samen met Eetclub Mara en Meander & Bijoux op zondag 19 mei 2019 AIDS Candlelight Memorial in Adem Inn, Hoogstraat 27a, Rotterdam. Van 17.00 - 20.00 uur ben je van harte welkom.

aids candlelight memorial 2019Tijdens deze jaarlijkse AIDS Candlelight Memorial herdenken we onze geliefden die we verloren aan de gevolgen van aids. Het internationale thema van deze dag is 'Intensifying the fight for Health and Rights'.

Gastvrouw Karlijn Bunnig (Mara Projecten) interviewt Xandra Visser (bestuurslid Stichting Untenu) over de strijd voor gezondheid en mensenrechten in Cambodja. Untenu's  Ambassadrices Meander & Bijoux gaan voor in troostrijke samenzang.

Eenieder die iemand wil gedenken door middel van een verhaal en/of het opsteken van een kaarsje is van harte welkom.

De toegang is gratis, voor eten en drank wordt gezorgd.

Website AIDS Candlelight Memorial
Facebookpagina AIDS Candlelight Memorial