Diner op de Schiedamsesingel

Datum 12 oktober 2018

Elke vrijdag organiseert St Mara eten voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het diner op Schiedamsesingel 173, naast de voormalige locatie Café Praag.

De Schiedamsesingel bevindt zich in het centrum, vlakbij metrostation Leuvenhaven. Iedere vrijdagmiddag vanaf 17.30 uur is er tijd voor een gesprek en een kop koffie. Vrijwilligers van Stichting Mara ontvangen iedereen op een gastvrije manier en luisteren naar de verhalen van bezoekers. Daarnaast kan er gegeten worden. De vrijwillige kok bereidt iedere keer een heerlijke en gevarieerde maaltijd. Het diner begint om 18.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. Je kunt je voor dit diner telefonisch opgeven:'s morgens vóór 12:00 uur even bellen met Karlijn Bunnig van St.Mara: 06 - 415 353 22 (dit nummer alleen op 24 en 30 november 2017. De eigen bijdrage van € 5,00 betaal je contant of met PIN.

Adresgegevens Stichting Mara:
Hang 14 3011 GG Rotterdam