Zomerstop Diner op de Schiedamsesingel

Datum 26 juli 2019 tot en met 16 augustus 2019

Van vrijdag 26 juli tot en met vrijdag 16 augustus is er geen Diner op de Schiedamsesingel in Rotterdam De vrjiwilligers genieten dan van hun vakantiemaand.

Vanaf vrijdag 23 augustus organiseert St Mara weer eten voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Je bent van harte welkom bij het diner op Schiedamsesingel 173, naast de voormalige locatie Café Praag.

De Schiedamsesingel bevindt zich in het centrum, vlakbij metrostation Leuvenhaven. Iedere vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur is er tijd voor een gesprek en een kop koffie. Vrijwilligers van Stichting Mara ontvangen iedereen op een gastvrije manier en luisteren naar de verhalen van bezoekers. Daarnaast kan er gegeten worden. De vrijwillige kok bereidt iedere keer een heerlijke en gevarieerde maaltijd. Het diner begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Je kunt je voor dit diner (tot 13.00 uur) telefonisch opgeven: 06 - 266 26 893 of stuur een sms-bericht. De eigen bijdrage van € 5,00 betaal je contant of met PIN.

Adresgegevens Stichting Mara:
Hang 14 3011 GG Rotterdam