Poz&Proud infomiddag HIV & LEEFTIJD

Op zondag 13 november organiseert Poz&Proud HIV & LEEFTIJD, een gratis toegankelijke infomiddag voor en over jong en oud in het vernieuwde Betty Asfalt Complex. Hoe ziet je toekomst met hiv (of zelfs zonder hiv) eruit? Hoe is het om oud of juist jong te zijn als je hiv-positief bent?

We willen inzoomen op persoonlijke verhalen van mensen van diverse leeftijden - hoe ís dat perspectief op de toekomst? Zijn ouderdomsverschijnselen nog steeds eerder voorkomend bij mensen met hiv, zelfs al hebben ze een iets hogere levensverwachting dan de gemiddelde persoon? We praten erover met ervaringsdeskundigen en mensen gespecialiseerd in hiv-zorg, maar ook in geriatrie.

Ook willen we een wat onderbelicht aspect aan de orde brengen. Je gezondheid mag dan wel op peil zijn, maar zien je verzekeraar en werkgever dat ook zo? Wat de implicaties kunnen zijn voor mensen met hiv gaan we ook verder uitdiepen en bediscussiëren.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen bij deze fascinerende themamiddag. Hoe oud of jong je ook bent, leeftijd hoort er altijd bij.

Het programma begint om 14:00 en duurt tot 16:00 uur met een korte pauze. Na 16:00 kunnen we in het Betty Asfalt Complex nog even een drankje doen.

De toegang is helemaal gratis en van te voren aanmelden is niet nodig deze keer.

We hopen jullie allemaal te zien op 13 november! 

 

 

Deze informatie is nuttig