Vrouwkracht weekend 6-8 september 2019

Datum 06 september 2019 tot en met 08 september 2019

Een weekend voor hiv-positieve vrouwen vol empowerende, spannende, informatieve en leuke activiteiten. Het Vrouwkrachtweekend staat in het teken van liefde en onderlinge verbinding voor álle vrouwen met hiv.

Op het programma

• Barbecue op dag van aankomst
  • Kennismaking d.m.v. spel Vertellis
  • Medische update, m.m.v. hiv-consulente
  • Empowerment: workshop buikdansen
  • Samen zingen en dansen
  • Gezellig samen koken op zaterdag
  • Seksualiteit: Spannende Ladies night
  • Beauty: make-up party
  • Wandelen door het prachtige museumdorp Orvelte en bosrijke omgeving

Verder is er de mogelijkheid tot fietshuur en een bezoek aan het museum in Orvelte

WIJ
lachen
leren
dansen
SAMEN

Aanmelden

Kosten voor het weekend zijn € 89.- voor leden van de Hiv Vereniging. Niet-leden betalen € 139,- (lidmaatschap van de Hiv Vereniging bedraagt € 46,- per jaar). Je kunt je bij aanmelding voor het weekend ook meteen opgeven als lid van de vereniging.

Na aanmelding bij het Servicepunt krijg je een bericht thuisgestuurd voor betaling van de eigen bijdrage. Deelname aan het weekend is gegarandeerd zodra de eigen bijdrage is betaald.

Mis het niet en neem voor 1 juli contact op met het Servicepunt: 020 - 689 25 77 (maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 22.00 uur) of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij:

• Je voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Mobiele telefoonnummer
  • Met welk vervoer je komt: Openbaar Vervoer, auto of anders
  • Dieetwensen
  • En eventuele aanvullende opmerkingen

Vrouwkrachtweekend

pdf Download hier de flyer (4.78 MB)