Positive Touch door Poz&Proud

Datum 14 juli 2018

Op zaterdag 14 juli presenteert Poz&Proud Positive Touch. Leer andere hiv+ mannen kennen door middel van gesprekken, aanraking en massage! Positive Touch is een ontspannende ochtend en middag voor poz mannen waarbij gesprek, aanraking en elkaar naakt masseren met olie centraal staan. De workshop wordt georganiseerd door Pras (sexcoach / gecertificeerd seksuologisch lichaamswerker) en Poz&Proud.

Vitaliteit

Doelstelling van deze dag is om nieuwe energie op te wekken; niet met seks als oogmerk maar als vertaling naar vitaliteit, levenslust, gevoelens van geluk en zelfvertrouwen. We beginnen met ademhalingsoefeningen om te ontspannen en je op je gemak te voelen in de groep. Massagetechnieken worden gedemonstreerd. Hoe de massage verloopt – rustgevend of juist erotisch – bepaal je zelf. Niets moet. Pas na de massages gaan we weer op zoek naar onze kleding.

Geprikkeld?

Doe mee en geef je op! Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Positive Touch. De kosten van de ééndaagse workshop bedragen € 39,- voor leden van de Hiv Vereniging en € 49,- voor niet-leden.