CD4 borrel van Poz&Proud - High Summer Edition

Datum 21 juli 2019

Op zondag 21 juli ben je weer van harte welkom op Chat&Drinks@4 – de maandelijkse borrel voor poz mannen in de Prik,Spuistraat 109 in Amsterdam (dichtbij Centraal Station), van 16.00 - 18.00 uur. Boost je weerstand, kom langs en ontmoet andere mannen in een ontspannen sfeer. Trek iets luchtigs aan en breng een zonnig humeur. Onze gastheren verwelkomen je vanaf 16:00 uur met een gratis drankje!

De CD4-borrel vindt plaats op de derde zondag van de maand. Omdat de Prik gewoon open is en er ook andere bezoekers in de bar zijn, staan bij de deur twee vrijwilligers van Poz&Proud om onze gasten op te vangen. De vrijwilligers zijn herkenbaar aan de rode Poz&Proud-shirts. Spreek ons ook vooral aan bij vragen!