Angels – late brunch

Datum 27 mei 2018

Poz&Proud presenteert op zondag 27 mei de vertrouwde Angels-brunch. Het motto is als vanouds: eat all you can eat en ontmoet andere mannen in een ontspannen sfeer. Het door onze vrijwilligers bereide buffet (en een welkomstdrankje) staan om 13:00 voor je klaar in het gebouw van de Hiv Vereniging, Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam (vlakbij het Leidseplein).

Omdat Toralt, jarenlang een drijvende kracht achter veel van de activiteiten en langstzittend kerngroeplid Nestor van Poz&Proud, na acht jaar gaat stoppen als vrijwilliger zal hij tijdens deze Angels Brunch in het zonnetje worden gezet.

Deelname is gratis, aanmelden vooraf is niet nodig. Drankjes aan de bar moeten wel afgerekend worden. Kom langs en neem je vrienden mee!