Nederland naar 0!-dag

Datum 23 september 2020

Het is mogelijk: geen nieuwe hiv-infecties meer in Nederland. Dat wil Soa Aids Nederland graag in samenwerking met andere organisaties, de hiv-community, profesionals wetenschappers en politiek bereiken. Daarom is de beweging Nederland naar 0! opgezet. Samenwerking en slim gebruik van regionale data vormen de sleutel om tot 0 te komen.Om verdere stappen te zetten is er op 23 september 2020 van 11.00 - 15.00 uur een online bijeenkomst.

Het wordt een interactieve dag waarop activiteiten en ervaringen worden gedeeld en wordt vooruit gekeken naar wat er verder kan worden gedaan en ontwikkeld. In elke regio spelen andere zaken rondom hiv. Er zijn verschillen in hiv-prevalentie tussen regio's, steden en binnen steden, zelfs tussen wijken. Op deze dag worden data, praktijk, politiek en wetenschap bij elkaar gebracht. Alleen door samenwerking tussen verschillende partners binnen de regio wordt het doel 'Nederland naar 0!' haalbaar.

Experts over Nederland naar 0 nieuwe hiv-infecties

  • Leren van de activiteiten tot nu toe: wat werkt goed en welke resultaten zijn behaald?
  • Focussen op data: wat vertellen hiv-cijfers ons over huidige en toekomstige interventies? En wat leert data ons over de beste aanpak in verschillende regio’s?
  • Inspiratie opdoen door het uitwisselen van ervaringen en ideeën met experts uit verschillende settings om zo doeltreffend en efficiënt mogelijk te werk te gaan.
  • Inzicht krijgen in welke stappen in jouw en andere regio’s nodig zijn en hoe we samenwerking met regionaal betrokken partijen het beste (verder) kunnen vormgeven.

Aanmelden

Je kunt je t/m 16 september aanmelden. Deelname is gratis. Er is accreditatie aangevraagd voor verpleegkundigen en artsen.
Meld je nu aan en ontvang binnenkort het uitgebreide programma in je inbox.

Na je inschrijving ontvang je een link naar de modules in de Soa Aids Nederland Academie waarmee je je kunt voorbereiden op de bijeenkomst en de link voor de Zoom-meeting op 23 september.

 

 

 

 

Deze informatie is nuttig