Geen activiteiten en bijeenkomsten vanuit de vereniging

Datum 16 maart 2020 tot en met 01 juni 2020

Vanwege de maatregelen rondom het nieuwe coronavirus (COVID-19) zijn alle bijeenkomsten van de vereniging tot en met 1 juni geannuleerd. Dit geldt ook voor de 30-jarige jubileumbijeenkomst op 18 april en de Algemene Ledenvergadering van 16 mei. De jubileumbijeenkomst is tot een later moment uitgesteld. Over het uitstel van de ledenvergadering volgt later meer informatie.

We volgen het nieuws op de voet en hebben regelmatig contact met het RIVM. Op basis daarvan nemen we beslissingen over bijeenkomsten na 1 juni.

Op de startpagina van de website staat uitgebreide informatie over het nieuwe coronavirus. Heb je vragen? Het Servicepunt is voor nu nog bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 020-689 25 77 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..