Tour d'Amour 2019

Datum 20 juni 2019

Na een succesvolle eerste editie keert de Tour d’Amour donderdag 20 juni terug in het Amsterdamse Vondelpark. Zet je liefje, sportmaatje, oudtante, kind of collega op je bagagedrager en fiets het leukste parcours van Nederland. Stop onderweg bij een van de pitstops en ga op de foto, haal je fiets door de wasstraat of koel af met een ijsje of een drankje.

tour damour tandem 250Bij de Tour d’Amour maakt het niet uit hoe hard je fietst, het gaat erom dat we samen voor één doel gaan! Namelijk zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen met hiv in Oeganda een gezonde toekomst te geven.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de Tour d’Amour via www.tourdamour.nl. Meedoen kost slechts 7,50 euro p.p.(dus 15 euro per fietsduo). Hiervoor maak je deel uit van het Tour d’Amour peloton, krijg je - dankzij onze sponsors - een goodiebag, heb je toegang tot alle pitstops en tot de feestelijke afsluiting in het Vondelpark Openluchttheater! Bovendien draag je op een unieke manier bij aan de aidsbestrijding.

Fietsen tegen aids

tour damour finish 250De helft van de baby’s met hiv die geen behandeling krijgt, wordt niet ouder dan twee. Aidsfonds traint in Oeganda lokale hulpverleners, zodat zij kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv. Kinderen en aankomende moeders die hiv blijken te hebben, worden gekoppeld aan een kliniek in de buurt. Hierdoor krijgen ze de medicijnen en zorg krijgen die ze nodig hebben. Om zoveel mogelijk kinderen en moeders met hiv te helpen is geld nodig. Schrijf je in voor de Tour d’Amour en maak je eigen actiepagina aan. Roep vervolgens zoveel mogelijk vrienden, collega’s en familieleden op om je te sponsoren.

Alles op een rijtje

Wat: Tour d’Amour
Waar: Openluchttheater in het Vondelpark in Amsterdam
Wanneer: Donderdag 20 juni vanaf 17.00 uur. Er wordt gestart vanaf 18.00 uur. Je fietst ongeveer een uur door het park waarbij het niet gaat om de snelheid of het aantal rondes. Iedereen die kan fietsen kan dus meedoen. We sluiten de tour feestelijk af met een live band en een drankje.
Met wie: De liefde van je leven, je liefde voor even, je kind, collega, goede vriend of trouwe viervoeter
Waarom: Geef kinderen met hiv in Oeganda een gezonde toekomst. Met de opbrengst van de tour d’Amour traint Aidsfonds lokale hulpverleners, zodat zij in plattelandsdorpen kinderen en zwangere vrouwen kunnen testen op hiv zodat zij de medicijnen en zorg krijgen die ze nodig hebben.
Wat kost het: 15 euro per fiets(koppel)

Kijk voor meer informatie op www.tourdamour.nl

Videomateriaal:

 

Deze informatie is nuttig