Power of love 2019 in Carré

The Power of Love, de 12e landelijke informatiebijeenkomst over leven in Nederland met hiv en medicijnen ter gelegenheid van Wereld Aids Dag, vindt plaats op zaterdag 30 november 2019 van 10.30 tot 16.00 uur in Koninklijk Theater Carré.

Bij The Power of Love komen uptempo tal van onderwerpen aan bod en in vraaggesprekken met presentator Fred Verdult, die zelf leeft met hiv, delen meerdere gasten hun kennis en ervaring. Tussendoor zijn er filmpjes en optredens.

Never standing still

power of love 2019 350Het thema dit jaar is ‘never standing still’: de persoonlijke omgang met hiv staat niet stil. Verder zorgen PrEP en het n=n-inzicht langzaam voor verandering.

Medische update

Wat zeker niet stilstaat zijn de ontwikkeling van nieuwe hiv-medicatie en de onderzoeken naar genezing van hiv. Die onderwerpen komen dan ook uitgebreid ter sprake. Er is een medische update over je gezondheid op lange termijn en over je mentale gezondheid. We spreken over: laat jij je leiden door stigma? Brenda Mugabona gaat in gesprek met partners van mensen met hiv. Verder praten we over de Lissabon patiënt, dat is een man van 100 jaar die leeft met hiv, en de Londen patiënt en Dusseldorf patiënt, de tweede en derde persoon ter wereld die zijn genezen van hiv.

Ervaringen

Dit evenement wordt georganiseerd door Volle Maan in samenwerking met onder andere de Hiv Vereniging, Aidsfonds, hiv-behandelaren en hiv-verpleegkundigen.
Velen ervaren het als de leukste dag van het jaar om hiv te hebben. 4 op de 10 deelnemers wonen buiten de Randstad. 2 op de 10 deelnemers kennen niemand of hooguit 1 andere persoon met hiv. 4 op de 10 deelnemers nemen voor het eerst deel.

Lees het programma en bestel een toegangskaart voor € 16,- inclusief lunch op www.poweroflove.amsterdam.
Bekijk pdf hier (2.13 MB) het programmaboekje.

Saamhorigheid

Veel mensen komen voor het bijzondere gevoel van saamhorigheid, en omdat het een leuke manier is om nieuwe mensen te leren kennen! Graag tot ziens in Koninklijk Theater Carré!

Bekijk of download hier het hele pdf aanbod van onderling contact en ondersteuning (1.13 MB)  vanuit de vereniging.

Deze informatie is nuttig