Vacature coördinator(en) Long Term Survivors

Gepubliceerd: 26 februari 2020

De Hiv Vereniging is een actieve organisatie die strijdt voor onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid van alle mensen met hiv in Nederland. De groep Long Term Survivors (LTS) is een onderdeel van de vereniging en vertegenwoordigt mensen die voor het jaar 2000 hiv hebben opgelopen. Soms wordt ook de introductie van de combinatietherapie als meetpunt gebruikt. Bezoekers van de groep hoeven overigens geen LTS’er te zijn om deel te nemen. De groep organiseert ontmoetingsactiviteiten, zoekt en verspreidt informatie over hiv en verbindt long term survivors met elkaar en met de rest van de vereniging.

Omdat long term survivors verspreid over het hele land wonen  wordt via Facebook contact met elkaar gehouden en middels een digitale nieuwsbrief activiteiten en informatie gedeeld..

Voor de groep Long Term Survivors zoeken we een vrijwillige coördinator. (3 uur p/w), twee coördinatoren zijn ook mogelijk.

Heb jij interesse? Bekijk de volledige vacature dan hier.