Met LTS naar toneelvoorstelling RENT in Arnhem

Datum 12 november 2019

Op dinsdag 12 november kun je samen met de Long Term Survivors naar de toneelvoorstelling RENT in Arnhem! Het toneelstuk wordt opgevoerd door Theater de Leeuw producties in Theater de Leeuw in Arnhem. De Long Term Survivors heeft vijftien gratis kaarten beschikbaar, geef je snel op.

rent poster 300Theater de Leeuw producties is een nieuw productiehuis die zich richt op het ontwikkelen van nieuw talent en stimuleren van bestaand talent. We willen graag kleine musical producties ten tonele brengen en starten ons avontuur met de musical RENT.

RENT is een Amerikaanserockmusical, gecreëerd door Jonathan Larson. De musical gaat over een groep jonge kunstenaars in New York die te maken krijgen met aids, geaardheid en financiële problemen.

Wil jij deze activiteit bijwonen? Geef je dan snel op via het Servicepunt van de vereniging: bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77. Of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. LTS Musical Rent 2019, met je naam, telefoonnummer en e-mail.

Deze informatie is nuttig