Kerstlunch met Long Term Survivors

Datum 24 december 2019

Op dinsdag 24 december organiseert Long Term Survivors een Kerstlunch. Vanaf 13.00 tot 16.00 uur zijn mensen die al lang leven met hiv welkom op de Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam.

De drijfveer achter deze lunch is dat soms mensen alleen zijn tijdens de feestdagen en anderen het heel prettig vinden gelijkgestemden op te zoeken. Deze ontmoetingsmogelijkheid is dan welkom. Navraag tijdens een vorige lunch heeft dit ook bevestigd. Om de lunch een extra feestelijk tintje te geven vragen we iedereen die zich aanmeldt een kleinigheidje als cadeau mee te nemen voor iemand anders. Zo gaat iedere deelnemer met een kleine, mooie herinnering naar huis. Wij verheugen ons op een bijzondere middag.

Aanmelden

Neem contact op met het Servicepunt: ma, di en do van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77. Of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Kerstlunch LTS, naam en telefoonnummer en eventuele dieetwensen.

 

Deze informatie is nuttig