Tekenen met Eric in ARTIS

Datum 20 april 2024

Op veler verzoek gaan we als Long Term Survivors met kunstenaar Eric Windhorst tekenen in ARTIS, de oudste dierentuin van Nederland. Meld je nu aan via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorig jaar kon dit event helaas niet doorgaan in verband met familieomstandigheden, maar nu gelukkig dus wel!

Alle info op een rij

Wat: Tekenen met Eric in ARTIS
Wanneer: zaterdag, 20 april
Tijd: 12.30 uur
Waar: Artis, Plantage Kerklaan 38 - 40, 1018 CZ, Amsterdam
Kosten:13,25 (= 50% korting op de entreeprijs) voor leden van de Hiv Vereniging. Niet leden € 26,50
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 689 25 77 op maandag, dinsdag of donderdag van 14.00 - 22.00 uur. Chatten kan via + 31 6 45 99 42 19

Verzamelen & vies worden

We verzamelen bij de ingang van ARTIS om 12.30 uur en gaan dan gezamenlijk naar binnen. Daar kun je kiezen met welk materiaal je wilt werken: (kleur)potlood, viltstift, balpen, vetkrijt of evt. houtskool.
Let op: draag oude kleren die vies mogen worden.
Alle materialen worden door Eric aangeleverd. Als je dat hebt kan een zitstok of krukje handig zijn om mee te nemen.

Korte inleiding

Na een korte inleiding zoekt ieder zijn/haar/hun plek om te tekenen. Laat ons weten waar je zit, dan kan Eric langskomen om te zien hoe het vordert en wellicht tips geven.
Om 15.00 uur hopen we klaar te zijn en elkaar ons werk te laten zien.

Lid worden loont

De kosten zijn € 13,25 (= 50% korting op de entreeprijs) voor leden van de Hiv Vereniging. Niet leden betalen € 26,50, tenzij je lid wordt van de Hiv Vereniging (de jaarcontributie bedraagt € 46,-,)
Snel lid worden loont.
Eventuele drankjes zijn voor eigen rekening.

Zin? Meld je aan!

Heb jij er ook zin in? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 689 25 77 op maandag, dinsdag of donderdag van 14.00 - 22.00 uur. Chatten kan via + 31 6 45 99 42 19.
Vermeld je naam, je emailadres en of je lid bent van de Hiv Vereniging, zodat ze je een email met betaallink kunnen sturen.

Tot ziens in ARTIS!