Infostand op de Rainbow Market in Pride Park - Vondelpark

Datum 27 juli 2019

Op zaterdag 27 juli is op de eerste dag van de Pride in Amsterdam het Vondelpark omgedoopt in Pride Park. Daar vindt o.a. de Rainbow Market plaats. Een informatiemarkt waarop ook de Hiv Vereniging aanwezig is.

Long Term Survivors is op deze stand aanwezig om informatie te geven en met mensen in gesprek te gaan. Je bent van harte welkom van 11.00 tot 19.00 uur.

Wil je meehelpen bij de info-stand en een LTS T-shirt dragen tijdens die dag? Je moet wel open over leven met hiv kunnen praten en wat kunnen vertellen over de Hiv Vereniging en activiteiten die georganiseerd worden. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef je kledingmaat door en laat weten welke tijden je aanwezig wilt zijn.

Lees hier meer informatie over Pride Park.