JongPositief presenteert: jong en geïnformeerd

Datum 16 mei 2019

English below

Jong Positief 16mei LR 01Hoe daten jongeren met hiv? Hebben jongeren met hiv andere zorgen? En hoe zien jongeren met hiv de toekomst? JongPositief organiseert een informatieavond om samen met hiv-consulenten in gesprek te gaan over specifieke onderwerpen gericht op jongeren met hiv. Tijdens de informatieavond gaan we in gesprek met elkaar over o.a. daten met hiv, seksualiteit, hoe combineer je je medicatie met uitgaan en wie vertel je wel over je diagnose en wie niet?

Op donderdagavond 16 mei organiseert JongPositief een informatieavond voor jongeren met hiv. De avond begint met twee hiv-consulenten die belangrijke onderwerpen gericht op jongeren met hiv zullen presenteren. Vervolgens is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en informatie uit te wisselen. We sluiten de avond af met een drankje en de mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met andere jongeren met hiv.
Van te voren is er ook de mogelijkheid om te eten. We zullen zorgen voor catering. Dit is geheel kosteloos.

Alle jongeren met hiv zijn van harte welkom (richtlijn 18 tot 30 jaar). Partners zijn ook zeer welkom. Inschrijven kan via het Servicepunt. Telefonisch via 020 - 689 25 77 (Bereikbaar op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. JongPositief, je naam, wel/niet mee-eten, dieetwensen).

Informatie:
Datum: Donderdag 16 mei 2019
Start diner: 18.00 *
Start programma: 19.00
Einde programma: 22.00
Locatie: Hiv Vereniging, Eerste Helmersstraat 17 - A3, 1054 CX, Amsterdam

* Het eten zal vegetarisch zijn. Mocht je bepaalde allergieën hebben, geef dit dan door bij het aanmelden.

JongPositief is een groep voor en door mensen met hiv tussen de 18 en 30 jaar. JongPositief heeft afgelopen jaren verschillende bijeenkomsten georganiseerd voor jongeren en biedt daarnaast mogelijkheid voor onderling contact via een WhatsAppgroep of individueel peer-support.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JongPositief presents: Young & Informed

Young people living with HIV and dating? What kind of medical problems young people living with HIV have? And how do they look at their future with HIV? JongPositief organizes an informative evening together with hiv-nurses, focused on specific topics for young people living with HIV. During this evening we will discuss certain topics like dating with HIV, sexuality, how do you combine your medication with going out and who do you tell about your diagnose?

On Thursday evening 16th of May we organize an informative evening for young people living with HIV. The evening will start with two hiv-nurses presenting information on specific topics for young people living with HIV. Further we will share experiences with each other on how it is to be young and HIV positive. We end the evening with drinks and the possibility to meet other young people living with HIV.

Before the program start there will be a possibility to enjoy a plate of food. We will take care of catering, free of charge.

All young people living with HIV are welcome (between 18 and 30 years). Partners are also invited. Signing up for the event via Servicepunt. By phone via 020 - 689 25 77 (open from mon-tue-thu from 14.00 till 22.00 hours) or via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (citing JongPositief, your name, yes/no for dinner, dietary requirements).

Information:
Date: Thursday 16th of may 2019
Start dinner: 18.00 *
Start program: 19.00
End program: 22.00
Location: Hiv Vereniging, Eerste Helmersstraat 17 - A3, 1054 CX, Amsterdam

* Food will be vegetarian. If you have any allergies, please let us know when you sign up.

Jong Positief (Young Positive) is a group for (and by) people who are living with HIV between 18 and 30 years old. Jong Positief has organized several events the last year for young people and offers the possibility for peer-to-peer support via a WhatsApp group or individual support.