Blog

Jong Positief wil jongeren van 18 - 30 jaar die leven met hiv op de hoogte houden van voor hen belangrijke onderwerpen en natuurlijk ook van activiteiten. Heb je vragen, wil je contact met andere jongeren, bel dan met het Servicepunt.

De Hiv Vereniging is een actieve organisatie die strijdt voor onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid van alle mensen met hiv in Nederland. De groep JongPositief is een onderdeel van de vereniging en vertegenwoordigt mensen met hiv tussen de 18 en 30 jaar. De groep organiseert ontmoetingsactiviteiten, zoekt en verspreidt informatie over hiv en verbindt jongeren met elkaar en met de rest van de vereniging.

Lees meer... >

Are you between 18 and 30 years old and would you like to help us solve the mystery? On December 1st 2018 (World Aids day) in Utrecht we organize an event for young people who are living with HIV. A ‘murder dinner’, accompanied by a game supervisor you will be assigned a certain roll and together we will solve the murder. Kind of a live action Cluedo, but now with a nice dinner.  

Lees meer... >

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en help je ons het mysterie op te lossen? Op 1 december 2018, Wereld Aids Dag, organiseren we een activiteit voor jongeren met hiv in Utrecht. Een moorddiner, onder leiding van een spelbegeleider zullen we verschillende rollen toegediend krijgen en moeten we samen de moord oplossen. Soort van levend Cluedo, maar dan ook nog eens met een heerlijk diner erbij.

Lees meer... >