Agenda

Hier zie je een overzicht van alle activiteiten die in de regio's en door de diverse groepen en organisaties worden georganiseerd.

Een Vrouwendag in Tilburg voor vrouwen uit Zeeland, Brabant, Limburg, Utrecht, Zuid-Holland.

Lees meer... >

Een Vrouwendag in Zwolle voor vrouwen uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Lees meer... >

Voor mensen met hiv die vragen hebben over werk of daarbij ondersteuning zoeken biedt de Hiv Vereniging een spreekuur op iedere eerste maandag van de maand. Of het nu gaat om reïntegratie, aan het werk blijven, verstoorde werkrelatie, een beslissing van het UWV of om de WIA, zo lang je vraag werkgerelateerd is, kun je er terecht.

Lees meer... >

Woensdag 28 Juni 2017 is er een patiëntenbijeenkomst voor mensen met hiv in het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes. Van 13.30-16.30 ben je van harte welkom in vergaderzaal  57. Deelname is gratis.

Lees meer... >

Het Pride-seizoen staat weer op uitbarsten, en we kunnen niet wachten! Op zaterdag 5 augustus vaart Poz&Proud weer mee in de Canal Parade, het grootste homo-evenement van het jaar. Wil je mee aan boord? Schrijf je dan nu in!

Lees meer... >

Op zondag 16 juli ben je weer van harte welkom op Chat&Drinks@4 – de maandelijkse borrel voor poz mannen in de Prik, georganiseerd door Poz&Proud. Boost je weerstand, kom langs en ontmoet andere mannen in een ontspannen sfeer.

Lees meer... >

De leukste dag van het jaar, speciaal voor mensen met hiv en hun betrokkenen. Nog steeds in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam, zaterdag 18 november 2017 van 10.30 tot 16.00 uur.

Lees meer... >

Op 24 juni vind de viering van Roze Zaterdag plaats in Den Bosch. Poz&Proud is aanwezig met een stand op de infomarkt.

Lees meer... >

In de nazomer reizen we weer af naar het prachtige Drentse Orvelte. Voor het negende jaar op rij vormt dit pittoreske dorpje het decor voor Mankracht, ons jaarlijkse weekend weg voor poz mannen.

Lees meer... >

Op zondag 18 juni ben je weer van harte welkom op Chat&Drinks@4 – de maandelijkse borrel voor poz mannen in de Prik, georganiseerd door Poz&Proud. Boost je weerstand, kom langs en ontmoet andere mannen in een ontspannen sfeer.

Lees meer... >

Een speciale avond met sprekers, debat, films, fotodocumentaires en het laatste nieuws over AIDS2018.
Woensdag 19 juli 2017 De Balie, Amsterdam van 19.00 - 23.00 uur

Lees meer... >