Woensdag Lunch Den Haag

Datum 24 oktober 2018

De Woensdag-lunch wordt elke week weer geserveerd door enthousiaste vrijwilligers. Zij verzorgen een gevulde tafel waarbij iedereen kan aanschuiven. Zo zit je nooit alleen en is er altijd iemand om mee te praten.

Vanaf september is de Woensdag Lunch in COC Haaglanden! De R is weer in de maand. We gaan afscheid nemen van de mooie tuin van het Stadsklooster en zetten de lunch per 5 september voort in het COC Haaglanden aan de Scheveningseveer 7 te Den Haag om in het voorjaar weer terug te keren maar het Stadsklooster. In het COC hebben we meer ruimte om meer mensen op de lunch te ontvangen. We hopen jullie daar dan ook allemaal weer te ontmoeten.

In gesprek met de wethouder

Vandaag komt de wethouder Bert van Alphen van de Gemeente Den Haag de lunch bezoeken om in gesprek te gaan met de bezoekers. Om te horen hoe het nu met je gaat en om te horen wat je mist aan voorzieningen in de gemeente en waar je behoefte aan hebt. We hopen dan ook dat je van deze uitnodiging gebruik maakt en hierbij aanwezig zal zijn. Met name voor Long term Survivors een unieke kans hun stem te laten horen.

Er is een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd. Als je komt, graag even aanmelden bij Liesbeth, dit i.v.m. de boodschappen. Liefst via WhatsApp 06 - 444 823 81 of anders per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

foto cochaaglanden 500

Deze informatie is nuttig