Woensdag Lunch Den Haag, laatste keer bij Buddy Netwerk

Datum: 29 november 2017

De Woensdag-lunch wordt elke week weer geserveerd door enthousiaste vrijwilligers. Zij verzorgen een gevulde tafel waarbij iedereen kan aanschuiven. Zo zit je nooit alleen en is er altijd iemand om mee te praten. De lunch wordt vandaag voor de laatste keer gehouden bij Stichting Buddy Netwerk, Herengracht 3/a, Den Haag. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en  een drankje afscheid te nemen van deze ons zo dierbare locatie waar geschiedenis is geschreven voor en door mensen met hiv.
Er is een inloop vanaf 12.00 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt deze keer geen eigen bijdrage gevraagd.

Vanaf 6 december is de Woensdag-Lunch in het Stadsklooster, Westeinde 101 in Den Haag, De inloop start dan om 12.30 uur.