Zomerse barbecue Den Haag, 19 augustus

Datum: 19 augustus 2017

Op zaterdag 19 augustus, van 16.00 uur tot 21.00 uur, organiseert de Hiv Vereniging Regio Haaglanden haar jaarlijkse BBQ in de prachtige tuin van het Stadsklooster aan het Westeinde 101, 2512 GW in Den Haag. Voor iedereen die leeft, werkt en zorgt met hiv. Ook je partner en vriend(innen) zijn van harte welkom.

Ook dit jaar wordt de BBQ verzorgd door een professionele cateraar, en dat wordt dus smullen!! Om het allemaal mogelijk te maken vragen we dit jaar ook weer van elke deelnemer een kleine eigen bijdrage van € 5,00 per persoon.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk je aan te melden. Al voor de uiterste datum (1 juli) hebben zo'n 90 mensen zich aangemeld.

PS.: Diezelfde dag is er Festival Jazz in de gracht. Van 14.00 - 23.00 uur zijn er tientallen concerten vanaf boten en drijvende podia langs de (Dunne) Bierkade, het Groenewegje, de Veenkade en de Hooigracht (de laatste twee vanaf 17.00 uur).