Geen Woensdag Lunch Den Haag op 28 november

Datum 28 november 2018

De woensdag-lunch gaat vandaag niet door omdat er een avondactiviteit is met de lunch-groep. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op met Liesbeth Bolle. Liefst via WhatsApp 06 - 444 823 81 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Woensdag-lunch wordt volgende week weer geserveerd door enthousiaste vrijwilligers. Zij verzorgen een gevulde tafel waarbij iedereen kan aanschuiven. Zo zit je nooit alleen en is er altijd iemand om mee te praten.

Vanaf september is de Woensdag Lunch in COC Haaglanden! De R is weer in de maand. We gaan afscheid nemen van de mooie tuin van het Stadsklooster en zetten de lunch per 5 september voort in het COC Haaglanden aan de Scheveningseveer 7 te Den Haag om in het voorjaar weer terug te keren maar het Stadsklooster. In het COC hebben we meer ruimte om meer mensen op de lunch te ontvangen. We hopen jullie daar dan ook allemaal weer te ontmoeten.

Er is een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd. Als je komt, graag even aanmelden bij Liesbeth, dit i.v.m. de boodschappen. Liefst via WhatsApp 06 - 444 823 81 of anders per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

foto cochaaglanden 500

Deze informatie is nuttig