Woensdag Lunch

De woensdag lunch bij COC Haaglanden, Scheveningseveer 7 in Den Haag gaat weer van start. De lunch zal voorlopig één keer in de 2 weken gehouden worden (in de oneven weken). De vrijwilligers verzorgen weer een gezellige lunch, waarbij in tweetallen aangeschoven kan worden. Zo zit je nooit alleen en is er altijd iemand om mee te praten.

Er is een inloop vanaf 12.30 uur, de lunch begint om 13.00 uur. Er wordt een eigen bijdrage van € 3,00 gevraagd.

Aanmelden & bezoekersregistratie

Wil je bij de lunch aanwezig zijn, dan moet je je aanmelden. Niet alleen zodat we weten hoeveel boodschappen we moeten doen en hoeveel broodjes we moeten smeren. Ook omdat we helaas op dit moment een maximum van 12 bezoekers hebben, en we een bezoekersregistratie moeten bijhouden.
Aanmelden kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via whatsapp op nummer 06-57660707 (Henk-Jan).
Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en telefoonnummer, nodig voor de -tijdelijke- bezoekersregistratie.
Deze registratie houden we in eigen beheer en zullen we alleen indien noodzakelijk verstrekken aan het COC.
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 10:00 uur op de dag van de lunch, waarbij geldt: vol = vol. Kijk op de agenda voor de data.

Nieuwe regels COC

Naast de algemeen geldende coronamaatregelen hanteren we de (nieuwe) regels die gelden bij het COC. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Bij binnenkomst word je gecontroleerd op en ondervraagd over jouw gezondheid.
  • Er wordt gevraagd om je handen te desinfecteren.
  • Aan een tafel mogen maximaal twee personen zitten.
  • Het eten wordt opgediend.

 

foto cochaaglanden 500

Deze informatie is nuttig