Groningen, Friesland, Drenthe

In Groningen Stad worden maandelijks activiteiten georganiseerd waarbij ontmoeting en ondersteuning centraal staan.

NOPPAL bijeenkomst Groningen

18/12/2021, Groningen, Friesland, Drenthe | Colourful

Groningen: Maandelijkse bijeenkomst, waar je lotgenoten, hiv-positieve migranten woonachtig in Noord Nederland, (Drenthe, Friesland en Groningen), kunt ontmoeten. Vanaf 13.30 uur in het Humanitasgebouw, A-Kerkhof 22 zz, te Groningen.

Lees verder >

Hiv-café

Het Hiv-Aids Steunpunt van Humanitas in Groningen organiseerde tot voor kort maandelijks een Hivcafé. Helaas is er momenteel geen coördinator beschikbaar die dit kan laten plaatsvinden. Zodra er meer bekend is over een eventuele herstart zullen we daarover informatie plaatsen.

Lees verder >

De regio op Facebook

De regio is ook actief op Facebook. De openbare pagina vind je onder de naam 'positieflevennoord'. Daarnaast is er een geheime groepspagina, daarvoor moet je je aanmelden.

Lees verder >

NOPPAL

Het Noordelijk Platform voor Positieve Allochtonen (NOPPAL) is een zelfhulpgroep opgericht voor en door hiv - positieve migranten woonachtig in Noord Nederland, (Drenthe, Friesland en Groningen), die elkaar willen ondersteunen in hun ziekteproces.

Lees verder >

Blog

18 mei 2021

De Hiv Vereniging maakt elk jaar een jaarverslag over het afgelopen jaar. In dit jaarverslag zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging. In dit blog lees je het verslag over 2020 van de regio Noord-Nederland.

Lees verder >

12 nov 2020

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Noord-Nederland voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Lees verder >

14 mei 2019

De Hiv Vereniging wordt door de regiocontactpersoon vertegenwoordigd in het hiv-aidssteunpunt (HAS), waar overlegd wordt welke activiteiten voor hiv-positieven er in Noord Nederland kunnen plaatsvinden en wie van de organisaties dat zou kunnen oppakken.

Lees verder >