Regio Gelderland in 2017

Published: 01 May 2018

Een vaste plek waar mensen met hiv en betrokkenen elkaar kunnen ontmoeten voor een gesprek en een drankje. Soms een informatieve of feestelijke thema-avond.

Vier thematische avonden

Thema-avond in mei: hiv cure. Anne Wensing en Monique Nijhuis van het UMC Utrecht waren de sprekers. Arts-microbioloog en viroloog dr. Anne Wensing en viroloog dr. Monique Nijhuis beiden werkzaam in het UMC Utrecht doen samen onderzoek naar medicijn resistentie bij hiv en de genezing van hiv. Gezellige en vooral erg informatieve avond. Er waren een man of 12 aanwezig.  

Thema-avond in oktober: medische update. Mark Claassen van het Rijnstate Ziekenhuis kwam langs om ons bij te praten over wie hij is als nieuwe dokter en wat de ontwikkelingen zijn. Er waren een stuk of 8 bezoekers  

cafe arnhem 200Thema-avond in november: Long Term Survivors. Wolfgang en Rob hebben een gezellige en leuke presentatie gegeven van hun activiteiten met en voor de long term survivors. Ook hier waren een man of 8 aanwezig.   

Tot slot natuurlijk de jaarlijkse decemberbingo. Dit jaar met Frida die aan de ballen draaide. Een dolle avond met leuke prijzen en gezelligheid. Ongeveer 10 bingo liefhebbers aanwezig.   

Tussendoor de normale Café-avonden. Daar ligt het aantal bezoekers lager.

This information is useful