In 2021 nieuwe kansen voor Regio Noord-Nederland

De Hiv Vereniging stelt elk jaar een werkplan op voor het komend jaar. In dit werkplan zitten ook bijdrages van de regio’s en groepen van de Hiv Vereniging, waarin ze hun plannen voor het komend jaar verkondigen. In dit blog vind je de plannen van de regio Noord-Nederland voor het jaar 2021. Het complete werkplan van 2021 vind je hier.

Bouwen op vertrouwen

Regio Noord-Nederland heeft sinds de zomer van 2019 een nieuwe regiocoördinator. In 2020 is er veel gewerkt aan het versterken en aangaan van nieuwe relaties binnen de regio. Een goede start om verder te bouwen op basis van vertrouwen. Het onderhouden van deze relaties worden in 2021 voortgezet.

Nieuwe kans voor expositie over hiv

In 2020 zou Roze Zaterdag eigenlijk plaatsvinden in Leeuwarden, hiervoor werd de fototentoonstelling van Marjolein Annegarn naar het Noorden gehaald in samenwerking met het hiv-behandelcentra en de GGD. Door corona kon dit helaas niet doorgaan. In 2021 ligt deze wens nog steeds en wordt er samen met de partners gekeken om dit toch te verwezenlijken.

Dagjesactiviteiten ook in Noord-Nederland

Tot slot wordt er ook gekeken of er genoeg animo is om een dagactiviteit te organiseren in een van de Noordelijke steden (Assen, Groningen of Leeuwarden). De wens is om dit te laten plaatsvinden (afhankelijk van de coronamaatregelen) in april – juni 2021.

Wil jij je inzetten als vrijwilliger voor Noord-Nederland of heb je vragen over leven met hiv? Neem dan contact op met het Servicepunt. Het Servicepunt is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

This information is useful