Tam-Tam bijeenkomst

Datum 12 oktober 2019

De Tam-Tam bijeenkomst voor hiv-positieve mensen met een migratie-achtergrond vindt plaats in Noord Brabant in het Fraterhuis Elim, Schiphollaan 30, Tilburg.

Onder mensen met hiv met een migratie-achtergrond komt het vaak voor dat men vanwege het taboe op hiv geen contact wil met andere mensen in dezelfde situatie. De angst voor roddel en uitsluiting is erg groot. Maar een deel van hen wil na verloop van tijd wel graag contact. Tam-Tam is hieruit ontstaan, met als doel de zelfredzaamheid van deze mensen te stimuleren.

Iedere tweede zaterdag van de maand (met uitzondering van augustus), van 13.30 tot 17.00 uur ben je welkom in het Fraterhuis Elim in Tilburg. Voor velen is dit de enige mogelijkheid om vrijuit over hun hiv-infectie te praten en ervaringen uit te wisselen. Voor informatie kun je contact opnemen met het Servicepunt: 020 - 689 25 77 (ma, di, do van 14.00 - 22.00 uur) of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze informatie is nuttig