Lunch en bezoek aan de Dutch Design Week

Datum 26 oktober 2019

We gaan op bezoek bij de Dutch Design Week. Een jaarlijks steeds groter festijn rondom alles wat met ‘design’ te maken heeft. In onderling overleg is besloten dat wij geen vast programma aanbieden. De keuze is zo groot en de verschillende interesses ook. Vandaar dat wij het programma open laten. Het enige wat geregeld is, is een gezamenlijke lunch.

De lunch wordt aangeboden als een soort van “tafel vol” principe. De tafel wordt gevuld met allerlei huisgemaakte brood, kaas, charcuterie, tapenades en salades om met elkaar samen te delen. We starten met een kop soep.

Datum: 26 oktober 2019
Locatie Ketelhuis aan ’t Ketelhuisplein 1 te Eindhoven
Aanvang: 12.00 -14.30 uur
Kosten € 12,50 voor leden - € 17,50 niet-leden

Je drankjes zijn uitgesloten en deze dien je zelf te betalen.

Voor de lunch en daarna is er volop de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de Dutch Design Week te bezoeken. Kijk hier om vooraf te ontdekken wat er allemaal te doen is.

Aanmelden kan per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van je naam en volledige contactgegevens en eventuele dieetwensen. Dit kan ook telefonisch bij het Servicepunt van de Hiv Vereniging. Het telefoonnummer is 020 - 689 25 77 en is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 22.00 uur.

Er is een maximaal aantal deelnemers (25). Dus wil je deze dag in Eindhoven niet missen, meld je dan aan!