Tam-Tam bijeenkomst - sociale dag

Datum 10 augustus 2019

Tam-Tam organiseert elk jaar een sociale dag voor de bezoekers van de bijeenkomsten. Dit jaar gaan ze naar het Textielmuseum in Tilburg. 

Programma

textielmuseum 250De bedoeling is om op 10 augustus te verzamelen op Tilburg Centraal om 13.00 uur. Waarna er eerst koffie en thee gedronken wordt om vervolgens naar het textielmuseum te gaan. Het museum biedt de mogelijkheid om te leren over textiel, materiaal en hoe kleding vroeger gemaakt werd. De dag wordt afgesloten met een barbecue in de tuin van Tam Tam. Adres: Fraterhuis Elim in Tilburg. Wil je komen? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met hoeveel mensen je komt, dit is belangrijk voor de inkopen van de barbecue.

Tam-Tam bijeenkomsten

Onder mensen met hiv met een migratie-achtergrond komt het vaak voor dat men vanwege het taboe op hiv geen contact wil met andere mensen in dezelfde situatie. De angst voor roddel en uitsluiting is erg groot. Maar een deel van hen wil na verloop van tijd wel graag contact. Tam-Tam is hieruit ontstaan, met als doel de zelfredzaamheid van deze mensen te stimuleren.

Iedere tweede zaterdag van de maand, van 13.30 tot 17.00 uur ben je welkom in het Fraterhuis Elim in Tilburg. Voor velen is dit de enige mogelijkheid om vrijuit over hun hiv-infectie te praten en ervaringen uit te wisselen. Voor informatie kun je contact opnemen met het Servicepunt: 020 - 689 25 77 (ma, di, do van 14.00 - 22.00 uur) of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze informatie is nuttig