Café Positief in Eindhoven

Datum 25 augustus 2022

Regio Brabant organiseert regelmatig activiteiten voor mensen met hiv en hun naasten. De volgende activiteit is Café Positief, een café-avond, en vindt plaats op 25 augustus 2022 vanaf 19.30 uur in Eindhoven.

Wat?

Een café-avond voor mensen met hiv en hun naasten voor een borrel en een praatje. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek dan is daar altijd plaats voor. Daarnaast behandelen we regelmatig  thema's en onderwerpen. 

Graag informeren wij jullie over de tentoonstelling House of Hiv. Deze vindt plaats in Amsterdam en behandelt 40 jaar hiv/aids in Nederland. Er zijn flyers en we geven aanvullende achtergrond informatie. Die 40 jaar zullen wij ook deels illustreren aan de hand van een allerlei verschillende folders die door de jaren heen onder andere door de Hiv Vereniging zijn uitgebracht. Mogelijk brengen deze oude folders herinneringen boven over jouw tijd toen hiv in jouw leven kwam. Wij hebben iemand bereid gevonden die vanavond persoonlijk zijn verhaal zal vertellen en mogelijk hiermee een inspiratiebron kan zijn voor anderen. 

Dus een borrel en een onderhoudende avond zijn naar ons idee gewaarborgd.

Kom je ook? Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon binnen lopen. De deur staat open ….

Wanneer en waar?

De Café-avond vindt plaats op donderdag 25 augustus vanaf 19.30. Bij Pand 54, Prins Hendrikstraat 54 in Eindhoven.  

Meer info?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 – 22.00 uur op 020-689 25 77.
Je kan ook chatten via Whatsapp: + 31 6 45 99 42 19.

 

Deze informatie is nuttig