Stigma Project on tour - Breda

Datum 12 juli 2019 tot en met 25 juli 2019

Afgelopen zomer stond fotograaf Marjolein Annegarn, zelf hiv-positief sinds 1986, met haar Stigma Project tentoongesteld op het Museumplein in Amsterdam tijdens de Wereld Aids Conferentie. Deze zomer gaat ze on tour door het hele land. De vierde stop is Breda, waar ze op vrijdag 12 juli zal neerstrijken.

stigma project 250Het stigma project omvat onherkenbare portretten van mensen met hiv. Ondanks dat je met hiv tegenwoordig net zo oud kan worden als ieder ander en je bij een onderdrukt virus het niet meer kan overdragen, heerst er nog steeds veel stigma. Door dit stigma durven mensen met hiv niet vaak open te zijn over hun status, zo ook de mensen op de foto’s.

De tentoonstelling is van 12 juli tot 25 juli te bezichtigen op het Chasséveld, daarna is Middelburg aan de beurt.
Vrijwilligers en voorlichters van de Hiv Vereniging zijn aanwezig op dinsdag 16 en woensdag 24 juli van 12.00 - 15.00 uur.

Lees ook

The Stigma Project