Paasbrunch en wandeling in Breda

Datum 20 april 2019

Regio Brabant houdt op zaterdag 20 april 2019 een Paasbrunch en wandeling in Breda. We zien elkaar vanaf 10.30 uur in Coffee & Cream, Willemstraat 18, Breda (5 minuten lopen vanaf station Breda) -  ons startpunt van de dag.

Programma

We starten met koffie/thee en gebak. Vanaf 11.15 uur maken we een wandeling van ongeveer een uur door het historisch centrum van Breda. Aansluitend is er van 12.45 tot 14.00 uur van een Paasbrunch (inclusief koffie, thee, melk en jus d'orange) in Coffee & Cream. Andere drankjes tijdens de lunch zijn voor ieders rekening

Voor leden van de Hiv Vereniging € 12,- en voor niet-leden € 17,-

Aanmelden

Graag voor 18 april 2019 aanmelden via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: 020- 689 25 77, op ma, di en do van 14.00 - 22.00 uur. Of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Paasbrunch Brabant; je naam en adresgegevens; of je wel/niet lid bent; telefoonnummer en eventuele dieetwensen.
Na aanmelding ontvang je een factuur waarmee je de eigen bijdrage kunt betalen.