Bowlen en steengrillen in Eindhoven

Datum 22 februari 2019

In het kader van Café Positief staat in regio Brabant de eerstvolgende ontmoetingsavond inmiddels voor de deur. Deze keer iets heel anders! Vrijdag 22 februari gaan we elkaar ontmoeten in Eindhoven voor een actieve avond met een smakelijke afsluiting.

Deze actieve avond met bowlen is van 19:00 tot 20:30 uur. Aansluitend gaan we samen steengrillen, twee uur onbeperkt eten. De locatie is Bowlingcentrum Eindhoven, Vijfkamplaan 6-A, 5624 EB Eindhoven. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig en ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Eventueel vervoer van het NS-station naar de bowlingbaan en v.v. is te regelen.

Kosten en aanmelding

De bijdrage voor leden van de Hiv Vereniging bedragen € 17,50. Niet leden betalen € 22,50. Opgeven via het Servicepunt o.v.v. ‘hiv cafe EHV 22 febr bowling’ met telefoonnummers en adres via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch: 020 – 689 25 77 (ma, di en do van 14.00 tot 22.00 uur). Je ontvangt daarna een factuur. Opgeven kan tot uiterlijk dinsdag 19 februari. We ontmoeten je graag!