congressen

Met regelmaat worden congressen rondom hiv en leven met hiv bezocht.

Gepubliceerd: 08 mei 2018

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima zijn aanwezig bij het Red Ribbon Concert in AFAS Live te Amsterdam op 16 mei 2018 om 20.00 uur.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 23 april 2018

Samenbrengen en verbinden, dat is wat we graag doen en waar we voor staan.Dit is de belangrijkste conclusie die getrokken kan worden na afloop van de half jaarlijkse bijeenkomst van vertegenwoordigers van de verschillende regio’s en groepen binnen de vereniging.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 08 februari 2018

Uit de wintereditie 2017  #06 plus>
Over iets minder dan acht maanden is het zover. Dan vindt de tweejaarlijkse Wereld Aids Conferentie plaats in de RAI in Amsterdam. De Hiv Vereniging is uiteraard van de partij: om gastheer te zijn voor al die buitenlandse congresgangers en om iedereen in Nederland te laten zien hoe het is om te leven met hiv, in Nederland en daarbuiten. om daarmee het stigma te verkleinen.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 02 november 2017

Van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 oktober 2017 vond de European AIDS Conference plaats in Milaan. Dit congres wordt elke twee jaar georganiseerd door de European AIDS Clinical Society (EACS). EACS brengt wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, belangenbehartigers, studenten en nog vele anderen vanuit heel Europa samen voor een uitwisseling van het laatste nieuws rondom hiv. Ik (Renee) was hier om de Hiv Vereniging te vertegenwoordigen en nieuwe kennis op te doen over de ontwikkelingen rondom hiv.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Onze voorzitter Alexander Pastoors is op uitnodiging van Federal Service for Surveillance on Consumer Rights Protection and Human Well-being (ROSPOTREBNADZOR) aanwezig geweest bij de EECAAC, 23-25 maart 2016. Deze tweejaarlijkse conferentie, vond deze keer in Moskou plaats.

Lees meer... >