Dinsdagavonddiner in Amsterdam

Datum 17 oktober 2023

Op 10 maart 2020 was de laatste en na drie-en-een-half jaar is het dinsdagavonddiner terug: voorlopig elke derde dinsdag van de maand. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug van weggeweest

We gaan weer dineren op dinsdagavond. Er is een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers, inclusief een paar oudgedienden, o.l.v. coördinatoren Hans C. en Trees.
Wat kan je verwachten? Een heerlijk driegangendiner, een lekker drankje en een hoop gezelligheid met leuke mensen. Het hoofdgerecht is afwisselend vlees of vis én er is altijd een vegetarische variant.

Je betaalt slechts €10 (let op: alleen cash!) per persoon voor het diner. De drankjes reken je apart af bij de bar, die vanaf 18.30 uur (start inloop) is geopend. Rond 19.00 uur gaan we aan tafel en wordt het voorgerecht geserveerd. De bar sluit om 22.30 uur.

Aanmelden (verplicht)

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk tot maandagavond 16 oktober. Geef in de e-mail het aantal personen aan en eventuele dieetwensen zoals vegetarisch, geen varkensvlees of geen vis.
Op 17 oktober ligt er bij de bar ook een inschrijfformulier, waarop je je alvast kunt inschrijven voor het diner van 21 november.

Alles op een rij

  • Wat: Dinsdagavonddiner (elke derde dinsdag van de maand)
  • Wanneer: 17 oktober
  • Tijd: 18.30 uur inloop en bar open, 19.00 uur aan tafel, 22.30 uur bar dicht
  • Kosten: €10 voor driegangendiner en drankjes reken je apart af (let op: alleen cash!)
  • Waar: Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX, Amsterdam
  • Aanmelden verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk maandagavond 16 oktober)

De volgende dinsdagavonddiners zijn:

  • 21 november
  • 19 december (kerstdiner)

We kijken ernaaruit je 17 oktober te ontmoeten!

Het Dinsdagavonddinerteam

PS: we kunnen nog wel een paar extra handen goed gebruiken. Vind je het leuk om mee te helpen, kan je eventueel aardig koken en heb je tijd? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Bertus neemt contact met je op. We bieden (werken in) een leuk team, ruimte voor creativiteit, een vrijwilligers- en onkostenvergoeding en een WA- en ongevallenverzekering.

Deze informatie is nuttig