Wandeling Towards Zero Together bij Rotterdam

Datum 20 juli 2018 tot en met 21 juli 2018

Loop je graag en wil je ook een statement maken? Een internationale groep aids-activisten loopt in aanloop naar de Wereld Aids Conferentie van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam. OUT.TV doet verslag en iedereen mag een stukje meelopen!

logo towards zero together 250Met als thema ‘Towards Zero’ wandel je 20 of 21 juli 2018 mee in onze regio voor de wereldwijde strijd voor 0 aidsdoden, 0 stigma en 0 criminalisering. Bekijk hier de website.

De initiatiefnemer van de campagne, Ruan Uys, wil met deze wandeling benadrukken dat over de hele wereld nog steeds mensen zijn die geen toegang hebben tot behandeling. Het geluid van mensen met hiv laten horen die zich tot nu toe te onderdrukt voelden om hun stem te laten horen. En om de empowerment van mensen met hiv een toneel te geven.

Wil je meelopen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we brengen je in contact. Schroom niet, een speciale begeleidingsauto kan je tussendoor op een NS-station oppikken of afzetten. Je bepaalt zelf je eigen afstand.

Deze informatie is nuttig