Agenda

Hier zie je een overzicht van alle activiteiten gerelateerd aan AIDS2018.

Juli 2018

Datum:

Op 23 juli 2018 vindt de traditionele Protestmars plaats door enkele duizenden hiv- en aidsactivisten die uit de hele wereld naar Amsterdam komen voor de Wereld Aids Conferentie. Deze Protestmars is voorafgaand aan de officiële opening van de conferentie.

Lees meer... >

Datum:

Wat doe je als je leven langer duurt dan je had gedacht? Met dromen die je jaren geleden hebt geparkeerd? Met verhalen die niemand meer wil horen? Wat doe je met een nieuwe generatie die anders in het leven staat dan jij?

Lees meer... >

Datum:

De Positive Flame Tour vindt plaats op woensdag 25 juli 2018 vanaf 16.30 tot 19.30 uur: zevenendertig fakkeldragers wandelen gezamenlijk van het hiv/aidsmonument een route door de stad om bij het DeLaMar Theater te eindigen. Om de beurt dragen zij de speciaal ontworpen fakkel, de Positive Torch.

Lees meer... >

Datum:

The Power of Love is informatief, inspirerend en hartverwarmend. Het is een mix van medische info, ervaringen van andere mensen die leven met hiv, optredens en filmpjes. The Power of Love vindt in 2018 niet plaats in november in Carré, maar op woensdagavond 25 juli van 19.30 tot 22.30 uur in het legendarische DeLaMar Theater in Amsterdam.

Lees meer... >