AIDS2018

Van 23 - 27 juli 2018 was Amsterdam de stad waar de Wereld Aids Conferentie plaats vond. Hier lees je informatie en actualiteiten over de conferentie en de activiteiten die georganiseerd werden.

Berichten rondom Aids2018

In de aanloop naar, tijdens en na de Wereld Aids Conferentie van 23 - 27 juli in Amsterdam publiceert de vereniging artikelen over actuele onderwerpen, bijeenkomsten en acties rondom AIDS2018. Hier vind je een overzicht van deze publicaties.

Lees de berichten >

Wereld Aids Conferentie

Van 23 - 27 juli 2018 was Amsterdam de stad waar de Wereld Aids Conferentie plaatsvond. Een grote uitdaging voor de Hiv Vereniging en alle andere Nederlandse organisaties die actief zijn op het gebied van hiv en aids om grofweg 18.000 artsen, onderzoekers en mensen die leven met hiv vanuit de hele wereld welkom te heten. En dat is gelukt!

Lees meer... >

Positively Dutch in de Global Village

Positively Dutch is een samenwerkingsverband tussen hello gorgeous, Atlas2018 en de Hiv Vereniging. Tijdens de Wereld Aids Conferentie van 23 - 27 juli 2018 hebben we gezamenlijk opgetrokken en onze krachten gebundeld.

Lees meer... >

Agenda

Rondom en tijdens de Wereld Aids Conferentie van 23 - 27 juli in Amsterdam worden allerlei activiteiten georganiseerd. Op verschillende plaatsen in stad & land en in het voor iedereen vrij toegankelijke Global Village in de RAI. De agenda geeft een overzicht van activiteiten rondom AIDS2018.

Bekijk de agenda >

Informatie voor pers en media

De Hiv Vereniging stelt hier verschillende informatieve documenten en brochures ter beschikking voor pers en media. Deze geven achtergrondinformatie en factsheets over hiv in Nederland, de vereniging in het algemeen en bepaalde inspanningen in het bijzonder zoals het peer-to-peer onderzoek Positief Geluid, het Jaarverslag 2017 en de speciale Engelstalige uitgave 'Resilience and Visibility'. 

Lees meer... >