AIDS2018

Van 23 - 27 juli 2018 is Amsterdam de stad waar de Wereld Aids Conferentie plaats vindt. Hier lees je informatie en actualiteiten over de conferentie en de activiteiten die georganiseerd worden.

Actueel

In de aanloop naar en tijdens de Wereld Aids Conferentie van 23 - 27 juli in Amsterdam publiceert de vereniging artikelen over actuele onderwerpen, bijeenkomsten en acties rondom AIDS2018. Hier vind je een overzicht van deze publicaties.

Lees meer actueel >

Wereld Aids Conferentie

Van 23 - 27 juli 2018 is Amsterdam de stad waar de Wereld Aids Conferentie gaat plaatsvinden. Dat betekent dat er een grote uitdaging ligt voor de Hiv Vereniging en alle andere Nederlandse organisaties die actief zijn op het gebied van hiv en aids om grofweg 18.000 artsen, onderzoekers en mensen die leven met hiv vanuit de hele wereld welkom te heten.

Lees meer... >

Positively Dutch in de Global Village

Positively Dutch is een samenwerkingsverband tussen hello gorgeous, Atlas2018 en de Hiv Vereniging  om gezamenlijk op te trekken en onze krachten te bundelen tijdens de Wereld Aids Conferentie.

Lees meer... >

Vrijwilligerswerk

Voor en tijdens de conferentie zijn vrijwilligers nodig voor verschillende activiteiten, werkzaamheden en organisaties. Wil jij actief zijn voor de Wereld Aids Conferentie dan heb je verschillende mogelijkheden.

Lees meer... >

Agenda

Rondom en tijdens de Wereld Aids Conferentie van 23 - 27 juli in Amsterdam worden allerlei activiteiten georganiseerd. Op verschillende plaatsen in stad & land en in het voor iedereen vrij toegankelijke Global Village in de RAI. De agenda geeft een overzicht van activiteiten rondom AIDS2018.

Bekijk de agenda >