n=n

Een persoon met hiv met een onderdrukt virus kan hiv niet overdragen. De vereniging gaat deze boodschap het komend jaar verder actief uitdragen.

Gepubliceerd: 22 september 2017

Niet Meetbaar = Niet Overdraagbaar
Een persoon met hiv met een onderdrukt virus kan het hiv niet overdragen. De vereniging draagt deze boodschap actief uit. Dit vinden wij belangrijk, want:

Lees meer... >

Gepubliceerd: 22 september 2017

In deze video's vertellen verschillende mensen wat de kennis over n=n voor hen betekent. Het laat zien dat n=n bijdraagt aan de gelijkwaardigheid, het geluk en erkenning van mensen met hiv. Het biedt handvatten waarmee mensen met hiv zichzelf kunnen empoweren.

Lees meer... >

Gepubliceerd: 08 november 2017

Hier vind je antwoord op vragen die over de campagne kunnen bestaan. Zoals wat is niet meetbaar, wat is het wetenschappelijke bewijs of geldt n=n alleen voor seksuele overdracht?

Lees alle FAQ's >

Gepubliceerd: 08 november 2017

Tijdens de n=n campagne publiceert de vereniging artikelen, wordt de pers benaderd met berichten en zullen interviews afgelegd worden. Hier vind je een overzicht van deze publicaties.

Lees meer actueel >

Gepubliceerd: 22 september 2017

Voor de n=n campagne is allerlei materiaal ontwikkeld. Denk daar bij aan het statement, kaarten, een poster, het T-shirt, materiaal voor Facebook. Hier kun je deze bekijken, downloaden of aanvragen.

Lees meer... >